Αναστασάκος Γιάννης, Παναγιώτης & Συνεργάτες

  1. Home
  2. »
  3. ΛΟΓΙΣΤΕΣ
  4. »
  5. Αναστασάκος Γιάννης, Παναγιώτης & Συνεργάτες
Διεύθυνση:
Νοταρά 22, Πειραιάς, Ελλάδα, Πειραιας, Αττικη 18531
Τηλ.:

210 4176160

Fax:

210 4227438

Περιγραφή:

​Το λογιστικό γραφείο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ Ι. & Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει στον Πειραιά και λειτουργεί από το 2004. Παρέχουμε φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης επιχειρήσεων και αναλαμβάνουμε ​τη σύνταξη μισθοδοτικών καταστάσεων όλων των ειδικοτήτων.

Για Επιχειρήσεις Εμπιστευτείτε μας και δώστε μία ώθηση στα οικονομικά της εταιρείας σας, αυξάνοντας την αποδοτικότητά σας και ενισχύοντας τα έσοδα και τα κέρδη σας.

Για Ιδιώτες Η προστασία της ιδιωτικής σας περιουσίας ποτέ δεν ήταν πιο δύσκολη και σημαντική. Το λογιστικό μας γραφείο είναι σε θέση να διαφυλάξει την περιουσία ​σας για εσάς και την οικογένειά σας.

Φορολογικές Υπηρεσίες Μην πληρώνετε περισσότερα σε φόρους από ό,τι πρέπει. Επωφεληθείτε πλήρως όλων των εκπτώσεων και πιστώσεων, μέσω των φορολογικών υπηρεσιών μας και του φοροτεχνικού πλάνου μας.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν σε: – Φορολογικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες – Μισθοδοσίες – Οργάνωση Λογιστηρίων – Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων όλων των κατηγοριών – Σύνταξη και Ηλεκτρονική Κατάθεση Φορολογικών Δηλώσεων – Περιοδικές Δηλώσεις ΦΠΑ

Κατηγορία: