Τζήκας Κ. Αναστάσιος

  1. Home
  2. »
  3. ΛΟΓΙΣΤΕΣ
  4. »
  5. Τζήκας Κ. Αναστάσιος
Διεύθυνση:
Ματαλών 2, Θεσσαλονικη (Κεντρο), Θεσσαλονικη 54454
Τηλ.:

2310 900375

Fax:

2310 953622

Κιν.:

6974 846721

Περιγραφή:

Ο λογιστής Τζήκας Αναστάσιος διατηρεί το γραφείο του στην πόλη της Θεσσαλονίκης εξασφαλίζοντας υπηρεσίες και παροχές υψηλού επιπέδου. Το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο ‘’Οικονομικός Λογισμός’’ λειτουργεί αδιαλείπτως και συνεχώς από το έτος 1983, δίνοντας λύσεις σε όλα τα λογιστικά, φορολογικά, φοροτεχνικά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα. Οι λογιστές του γραφείου παρέχουν επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και σε φυσικά πρόσωπα.

Τα στελέχη και οι λογιστές του διαθέτουν ολοκληρωμένες γνώσεις και εμπειρία σε όλα τα παραπάνω θέματα ενώ εγγυώνται με ακρίβεια την επίλυση των υποθέσεων σας. Εξασφαλίζουμε στον μέγιστο βαθμό και με τις οικονομικότερες απολαβές τα συμφέροντα σας.

Η πολύχρονη από το 1983 μέχρι σήμερα πορεία μας, η οποία ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε όλα τα θέματα αλλά και τις υποθέσεις που μας ανέθεσαν, εξασφαλίζει με βεβαιότητα την πλήρη διεκπεραίωση και ολοκλήρωση όλων των ενεργειών που θα μας αναθέτετε.

Επισημαίνουμε δε, ότι το γραφείο μας στην Θεσσαλονίκη, με την σοβαρότητα, εχεμύθεια και προσήλωση στους πελάτες καθώς και τις αρχές που το διέπουν, καθιστά την συνεργασία μας εποικοδομητική.

Το λογιστικό γραφείο Τάσος Κ. Τζήκας προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, δίνοντας την κατάλληλη λύση σε καθημερινή βάση στα παρακάτω θέματα:

– Σύνταξη κα υποβολή φορολογικών δηλώσεων – Φορολογικός σχεδιασμός – Συμβουλευτικές υπηρεσίες – Οργάνωση επιχειρήσεων – Τήρηση βιβλίων Απλογραφικών – Διπλογραφικών – Μισθοδοσία – Εργατικά θέματα – Ίδρυση επιχειρήσεων όλων των νομικών τύπων – Μεταβολή και διακοπή εργασιών όλων των τύπων – Διεκπεραιώσεις για όλες τις υπηρεσίες – Φόρος ακίνητης περιουσίας (ΦΑΠ)/Ε9

Κατηγορία: