Κερασαρίδης Θάνος

  1. Home
  2. »
  3. Κερασαρίδης Θάνος
Διεύθυνση:
Εγναντία 1, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη (Κέντρο), Θεσσαλονίκη 54630
Τηλ.:

2310 52073

Fax:

2310 551072

Κιν.:

6932 583833

Περιγραφή:

- Εμπορικό
- Πλειστηριασμοί
- Τροχαία
- Εμπορικό
- Διαζύγια

Το δικηγορικό γραφείο Θάνου Γ. Κερασαρίδη στη Θεσσαλονίκη παρέχει νομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, εταιρείες και επαγγελματίες από το 1985 στους τομείς αστικού δικαίου, εμπορικού δικαίου και δικαίου εταιρειών σε υποθέσεις αναγκαστικής εκτέλεσης, δικαίου πληροφορικής/διαδικτύου (internet), μεταφορικού δικαίου και αυτοκινητικών διαφορών.

Συνεργάζεται με έμπειρους και ικανούς συνεργάτες, ανάλογα με τις ανάγκες μιας υπόθεσης (δικαστικούς επιμελητές, συμβολαιογράφους, οικονομολόγους, φοροτεχνικούς, μηχανικούς, ιατρούς, πραγματογνώμονες κλπ), προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των εντολέων-πελατών και των υποθέσεών τους, ενώ υπάρχει και συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Στόχος του γραφείου είναι η αποτελεσματική υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των εντολέων του, με την εξώδικη ή δικαστική επίλυση των διαφορών τους. Το γραφείο στη Θεσσαλονίκη έχει σαν γνώμονα την ειλικρίνεια, την εχεμύθεια και την εμπιστοσύνη σε κάθε συνεργασία μας, προσφέροντας αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες τόσο στα δικαστήρια και τις διάφορες αρχές, όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα μας μπορείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα για το γραφείο μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας παρέχουμε πλήρη εξατομικευμένη νομική υποστήριξη, με αμοιβές που συνυπολογίζουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του λειτουργήματος του δικηγόρου.

Το δικηγορικό γραφείο του Θάνου Γ. Κερασαρίδη στη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται σε μία ευρεία γκάμα νομικών υπηρεσιών με επαγγελματισμό, στοχεύοντας πάντα στην απόλυτη επιτυχία.

Ο δυναμισμός, η εμπειρία, η αφοσίωση και η αγάπη για τη δουλειά μας είναι ο λόγος που όλα αυτά τα χρόνια μετράμε πολλές επιτυχίες και βρισκόμαστε στη κορυφή των προτιμήσεων των πελατών μας.

Πιο αναλυτικά οι νομικές υπηρεσίες που παρέχει ο δικηγόρος κος Κερασαρίδης Θάνος συγκαταλέγονται στις εξής:

  • Αστικό δίκαιο
  • Εμπορικό δίκαιο
  • Δίκαιο μεταφορών
  • Δίκαιο εκτέλεσης

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Κατηγορία: