Παναγιωτόπουλος Ιωάννης

  1. Home
  2. »
  3. ΛΟΓΙΣΤΕΣ
  4. »
  5. Παναγιωτόπουλος Ιωάννης
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Μεσογείων 419, Αγία Παρασκευή, Ελλάδα, Αγια Παρασκευη, Αττικη 15343
Τηλ.:

210 6082690

Κιν.:

6977 748773

Περιγραφή:

Λογιστικό Γραφείο – Αγία Παρασκευή 30 χρόνια εμπειρίας!

Το Λογιστικό Γραφείο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Ι. ιδρύθηκε το 1977 στην Αγία Παρασκευή. (στο πελατολόγιο μας περιλαμβάνονται γιατροί καθώς και φαρμακευτικές εταιρίες )

Το λογιστικό γραφείο μας έχει εμπειρία 35 χρόνων, και αυτό σε συνδυασμό με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό (Η/Υ , λογιστικά προγράμματα, τράπεζες πληροφοριών) και την όρεξη για δουλειά των νέων ανθρώπων που στελεχώνουν την επιχείρηση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Έμφαση δίνουμε: • στην εγκυρότητα τον πληροφοριών που παρέχουμε, καθώς και στη μεταφορά τους σε απλή μορφή. • στην ταχύτητα ενημέρωσης διενεργώντας ακόμα και προβλέψεις ώστε να μην βρίσκετε κανείς προ εκπλήξεως • Επίσης αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες (παραλαβή παραστατικών , επαφή με δημόσιες υπηρεσίες) Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι τελικά να αναπτύσσετε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας .

Το γραφείο μας μπορεί υπεύθυνα να διεκπεραιώσει κάθε είδους ανάγκη της επιχείρησής σας σε θέματα Οργάνωσης, Εποπτείας, Μισθοδοσίας, Συστάσεων Εταιρειών, Αντιμετώπισης ελέγχων, Ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων.

Εναλλακτικό Email: [email protected]

Κατηγορία: