Ρώσσος Δημήτριος

  1. Home
  2. »
  3. ΛΟΓΙΣΤΕΣ
  4. »
  5. Ρώσσος Δημήτριος
Διεύθυνση:
Αλκυόνης 3, Γαλάτσι, Ελλάδα, Γαλατσι, Αττικη 11146
Τηλ.:

210 2917686

Fax:

210 2923879

Κιν.:

6937 165113

Περιγραφή:

Το λογιστικό γραφείο που διατηρεί στο Γαλάτσι ο κ. Ρώσσος Δημήτριος –λογιστής και ασφαλιστής– αποτελεί ασφαλή επιλογή για όσους αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις στα λογιστικά τους ζητήματα. Ο κ. Ρώσσος εργάζεται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και μπορεί να σας παράσχει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας, στο εν λόγω λογιστικό γραφείο θα βρείτε εξατομικευμένες λύσεις για τις δικές σας φοροτεχνικές ανάγκες και υποχρεώσεις. Ο κ. Ρώσσος, με τις άρτιες γνώσεις του, εργάζεται πάντα με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον, αλλά και τη ρύθμιση των εκκρεμών φορολογικών σας υποθέσεων με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο. Εμπιστευθείτε τον για οποιοδήποτε θέμα σας, από την απλή συμπλήρωση μιας φορολογικής δήλωσης μέχρι και τον πιο σύνθετο λογιστικό και φοροτεχνικό σχεδιασμό.

Παράλληλα με την εργασία του ως λογιστή, ο κ. Ρώσσος προσφέρει και επιτυχημένες ασφαλιστικές υπηρεσίες. Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, εναρμονίζει τις ανάγκες σας με τα δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς. Ως έμπειρος ασφαλιστικός σύμβουλος, ο κ. Ρώσσος μπορεί να σας προτείνει τα πιο έγκυρα ασφαλιστικά προγράμματα, για την πλήρη κάλυψή σας.

Κατηγορία: