Ιωάννης Ν. Σκορίνης

  1. Home
  2. »
  3. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
  4. »
  5. Ιωάννης Ν. Σκορίνης
Διεύθυνση:
Λομβάρδου 149-151, Αθηνα, Αττικη 11475
Όροφος: 4ος
Τηλ.:

210 5203804

Fax:

210 5203804

Κιν.:

6972 085154

Περιγραφή:

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Τροχαία Ατυχήματα – Ασφαλιστικές Αποζημιώσεις Ποινικό Δίκαιο – Οικογενειακό Δίκαιο Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

Απότερος σκοπός μας είναι η άμεση και επιτυχής επίλυση, όλων των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε, πάντα με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για τον εντολέα μας. Η μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτουμε, μας έχει ανεβάσει στο βάθρο της εμπιστοσύνης σας. Σας ευχαριστούμε και σας το ανταποδίδουμε.

Αποζημίωση Απο Τροχαίο Ατύχημα

Η μεγάλη μας εμπειρία, η τεχνογνωσία και η διαρκής ενημέρωση σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο που εφαρμόζεται στις αποζημιώσεις των τροχαίων ατυχημάτων, εγγυάται την καλύτερη δυνατή αποζημίωση που μπορείτε να λάβετε.

Αποζημίωση Απο Ιατρικό Λάθος

Σε περίπτωση που η υγεία σας διατρέχει κίνδυνο λόγω Ιατρικής Αμέλειας, μπορείτε να απαιτείσετε αποζημίωση. Απαιτείται πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και μεγάλη εμπειρία για την διαχείριση και αποτελεσματική τεκμηρίωση του ιατρικού λάθους.

Νομική Αξιολόγηση Και Έλεγχος Ακινήτων

Το δικηγορικό μας γραφείο διενεργεί πλήρη νομικό έλεγχο στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο – Κτηματολόγιο, ώστε να σας υποβάλει σύντομη έκθεση, για την ιδιοκτησιακή του κατάσταση.

Κατηγορία: