Χριστοφορίδης Ν. Σπυρίδων & Συνεργάτες

  1. Home
  2. »
  3. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
  4. »
  5. Χριστοφορίδης Ν. Σπυρίδων & Συνεργάτες
Διεύθυνση:
Πολυτεχνείου 12, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Θεσσαλονικη (Κεντρο), Θεσσαλονικη 54625
Όροφος: 2ος όροφος
Τηλ.:

2310 275820 (4 γραμμές)

Fax:

2310 283344

Κιν.:

6986 303010

Περιγραφή:

Το δικηγορικό γραφείο “Σπύρος Χριστοφορίδης & Συνεργάτες” ιδρύθηκε το 1999 στη Θεσσαλονίκη από τον επικεφαλής του, Σπύρο Χριστοφορίδη, ενώ σήμερα αποτελείται από τρεις δικηγόρους (in house), μία ασκούμενη δικηγόρο και μία γραμματέα.

Το προσωπικό του γραφείο στο σύνολό του έχει επαρκείς νομικές γνώσεις στα περισσότερα τμήματα της νομοθεσίας. Ειδικότερα εξειδικεύεται στο:

Ποινικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο, Αστικό – Εργατικό Δίκαιο, Φορολογικό και Διοικητικό Δίκαιο, Αθλητικό Δίκαιο, Δίκαιο της Διαφήμισης.

Είμαστε ένα αξιόπιστο δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που κρατάει τους πελάτες του και που τους διευκολύνει με τη σταθερή συνεργασία που διατηρεί με δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα καθώς και με εξωτερικούς συνεργάτες δικηγόρους, φοροτεχνικούς, λογιστές, επιμελητές κ.λ.π., εντός των ορίων της ελληνικής επικράτειας.

Το γραφείο μας βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Πολυτεχνείου αρ. 12 στη συμβολή της με την οδό Σαλαμίνος, στο κέντρο της πόλης, κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε πολύ μικρή απόσταση τόσο από τα Διοικητικά όσο και από τα Πολιτικά Δικαστήρια, Εφορίες, Δημόσιες Υπηρεσίες, Χώρους στάθμευσης.

Κατηγορία: